Blog

A plasztikai sebész kiválasztásának legfontosabb kritériumai

- 2019.05.13 -

A plasztikai sebész kiválasztásának legfontosabb kritériumai

Legyen szó kisebb aszimmetria korrekcióról, ajakfelöltésről vagy implantátumos mellnagyobbításról, a beavatkozást megelőzően érdemes több plasztikai sebésszel is konzultálnunk.

Ahhoz, hogy biztosan tudjuk, a megfelelő orvost választjuk, az alábbi információk begyűjtése elengedhetetlen. 

A legjobb valóban a legjobb?


Győződjünk meg az orvos szakképzettségének hitelességéről, tudakozódjunk arról, hogy milyen továbbképzésben részesült, milyen engedéllyel rendelkezik! A sebészet területén szerzett többéves gyakorlat arra engedhet következtetni, hogy szolgáltatásának színvonala kiemelkedő lesz. 

Referenciát ellenőrizhetjük internetes platformokon, de személyesen őt is megkérhetjük arra, hogy mutassa be portfólióját. A hírneve – ha jó, ha rossz – szintén sokat elárul a munkásságáról, és nem utolsósorban a betegekhez való hozzáállásáról is. Ha lehetőségünk adja, vegyük fel a kapcsolatot volt pácienseivel is! Szerencsés esetben az ismertségi körünkben akad olyan, akin végzett már bárminemű plasztikai beavatkozást. 

Jelentkezzünk be egy személyes konzultációra! A beszélgetés keretén belül nemcsak arról győződhetünk meg, hogy az orvos milyen sebészeti eljárásokat ismer, vagy milyen technikákkal dolgozik, hanem arról is, hogy a munkáját valóban magas minőségben végzi-e. Profizmusáról tanúskodik továbbá, ha a műtét előnyeit ismerteti, és a hátrányairól is tájékoztatást nyújt. Az általa használt módszereket, felszereléseket, illetve körülményeket látva pozitív és negatív irányba is billenhet a mérleg nyelve a döntéshozatalkor. 

A díjszabásokról sem szabad megfeledkeznünk: érdemes már az elején tisztáznunk az altatás, a műtét és az utógondozás esetleges költségeit. A plasztikai sebész javaslatai alapján azonnali kalkulációt készíthetünk, és akár már a helyszínen eldönthetjük, hogy kívánunk-e élni az ajánlatával. 

Bízza magát Ön is kiemelkedő gyakorlattal bíró plasztikai sebészre, és lépjen velünk mihamarabb kapcsolatba! Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!