Blog

Ajakfeltöltés természetesen

- 2019.06.30 -

Ajakfeltöltés természetesen

A szájfeltöltés napjainkban is a legnépszerűbb szépészeti eljárások közé tartozik, nem véletlenül: a dús, formás ajkak a nőiesség ősi szimbólumai, melyek vonzó megjelenést nyújtanak és lágyítják a markánsabb vonásokat, az arc egészét harmonikusabbá varázsolják.

A beavatkozással mindemellett az aszimmetrikus formák is remekül korrigálhatók.

A hialuronsavval történő feltöltés korszerű és természetes alternatívát jelent az ajakplasztika területén. Az eljárás során sűrű, zselés folyadékot fecskendeznek az ajakba, ami visszaadja annak rugalmasságát, teltségét, és a meglévő ráncokat is kisimítja. Az ajakfeltöltés nemcsak a teltebb ajkak elérésére, hanem a száj formájának megváltoztatására/korrekciójára is alkalmas. A művelet szinte teljesen fájdalommentessé tehető, ennek feltétele az előzetes érzéstelenítés. Ez történhet érzéstelenítő oldat vagy krém alkalmazásával, vagy a fogorvosnál is alkalmazott érzéstelenítő injekcióval. Az egész kb. 30 perc alatt lebonyolítható. A feltöltő kezelést követően a páciensnek nem kell kórházban tartózkodnia, visszatérhet napi tevékenységeihez.

Milyen esetekben javasolt a hialuronsavas ajakfeltöltés?

  • Ha plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül tenne szert teltebb, formásabb ajkakra;
  • ha határozottabb kontúrvonalakat szeretne;
  • ha a szimmetria helyreállítása a célja;
  • ha kíméletes megoldást keres az ajkak apró ráncainak kisimítására.

Mi a hialuronsavas szájplasztika előnye más eljárásokkal szemben?

A kezelések hatásának időtartama egyénenként eltérő lehet (kb. 6-12 hónap), ezért rendszeres újratöltés szükséges. Amennyiben nem szeretne újabb beavatkozást, akkor sem kell aggódnia: az ajkak a töltőanyag felszívódását követően visszanyerik eredeti állapotukat. Az eljárás egy rendkívül modern, megbízható megoldás az ajakfeltöltésre, mert a hialuronsavas töltőanyag használata csökkenti a granulómák és gyulladásos reakciók kockázatát. Ha a későbbiekben mégis a kezelés ismétlése mellett dönt, akár a korábbi, akár új forma is könnyedén, biztonságosan kialakítható.

Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!