Blog

Fordulj szakértőhöz, ha mellkisebbítésre vágysz! Barney csak a vizsgálatokban jó...

- 2023.08.25 -

Cimkék: mellkisebbítés mellplasztika konzultáció plasztikai műtét

Fordulj szakértőhöz, ha mellkisebbítésre vágysz! Barney csak a vizsgálatokban jó...

Minden plasztikai műtét esetén fontos, hogy a megfelelően tájékozódjunk a részleteket illetően, hogy aztán döntésünkkel a lehető legjobb kezekbe kerüljünk. Ha mellkisebbítés a cél, fordulj szakemberhez, mármint igazihoz!

A női mell specialistái között akadnak, akik nem orvosi egyetemen szerezték „tudásukat”, sokkal inkább saját tapasztalat útján lettek a téma szakértői. Évek kemény munkájával jutottak az ismereteikkel a csúcsra, és lettek a mellek nagy barátjából a téma szakavatott ismerőivé. Aki nézte az Így jártam anyátokkal című amerikai sorozatot, tudhatja, hogy a gyakorlat teszi a mestert, hiszen Barney Stinsonnak annyi női kebelhez volt köze, hogy óhatatlanul is megismerte a téma természetét. Ennek megfelelően nem is meglepő, hogy a neten rendre felbukkannak az időközben doktorrá avanzsált rosszfiú mellkisebbítő műtétjeinek hirdetései.

A mémesedett poén szerint azonban Barney szerencsére nem műt, de konzultációt szívesen tart! Eszerint a „doki” egész nap rendel, elsősorban az otthonában, ahol tusolási lehetőséget is biztosít, és van lehetőség vizespólós tesztre is. Az első húsz páciens pedig előtte-utána fotóra is számíthat, és a szerencsések akár nem megszokott fájdalomcsillapításra is számíthatnak…

A hirdetések szerint Barney-nak van didi-plomája a témában, amelyet a róla elnevezett egyetemen szerzett, sajnos azonban ismeretei nem alkalmasak férfiak mellének, illetve szokatlan mellbimbók vizsgálatára. Vagyis minden engedélye megvan a doktor úrnak, de legalábbis ahhoz, hogy női melleket kézrátéttel vizsgáljon. És még akcióra is számíthat az, aki megfelelő pácienssel látja el Barney-t, azok, akik hoznak még két mellet, egy „Dr. Barney jóváhagyta” feliratú pólóval gazdagodhatnak.

Barney Stinson pedig nem a levegőbe beszél, ha női mellekről van szó, elvégre évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Jól tudja, hogy a nagy mellek mekkora problémát jelenthetnek viselőinek. Dr. Stinson ugyan a beavatkozást nem vállalja, de a konzultáció során könnyedén fényt deríthet a probléma okára, alapos vizsgálatokkal pedig a legmegbízhatóbb diagnózisra számíthat a páciens. Barney jól tudja, hogy mekkora gondot jelentenek a nagy mellek még olyan hétköznapi tevékenységek esetén is, mint a futás, hogy a hatalmas keblek nehezek, könnyen elmozdulnak a helyükről, sőt, egy idő után már a helyükön sem tarthatók. Hirdetésében a szakember megértőn viszonyul a leghétköznapibb problémákhoz is, például, hogy ha a mellek kézre esnek, csak egy kézre, hanem egyszerre többre van szükség a megtartásukhoz…

Ha hasonló problémák gyötrik, a „doktor úr” megértésére számíthatnak a páciensek, akik biztosak lehetnek benne, hogy a konzultáció és a vizsgálat során a lehető legjobb kezekbe kerülnek!

Persze a műtét már más tészta, a vizsgálatot rá lehet bízni Barney-ra, aki azonban a mellkisebbítésnek alapvetően nem híve, ezért magát a beavatkozást már nem vállalja, sőt, általában nem is javasolja.

Éppen ezért, ha felsorolt tünetek valamelyikével rendelkezik, inkább forduljon valódi szakorvoshoz, akiknél a vizsgálat amúgy is ingyenes…

Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!