Blog

Hogyan lett Margot Robbie-ból valódi Barbie?

- 2023.07.26 -

Cimkék: plasztikai műtét ráncfeltöltés szemhéjplasztika

Hogyan lett Margot Robbie-ból valódi Barbie?

A csodaszép szőke színésznő által megformált Barbie-baba néhány nap alatt letarolta a mozik világát, de azt kevesen tudják, hogyan lett Margot Robbie-ból hamisítatlan ikon.

A Barbie című film néhány nap alatt felforgatta a világot. A korábbi gyerekes próbálkozások után a kislányok kedvenc babája Robbie főszereplésével olyan kontextusban hódítja meg a filmvásznat, amely a híres játékgyártó cég zászlóshajójának tartott szőke figura jövőjét is megmentheti. Emellett a direkt a mozikba szánt film hosszú idő után ismét reményt ad a „moziba járás”-nak is, amely a streaming szolgáltatások és a síkképernyős tévék elterjedésével gyakorlatilag csak vegetál.

Ám természetesen a mi érdeklődésünket nem az ilyen jellegű hatások keltik fel, ám a szépségideált hosszú ideje meghatározó, és emiatt sokat kritizált Barbie-babát alakító főszereplő külső megjelenése sokkal inkább izgalmas. Margot Robbie már több mint egy évtizede van a nagyközönség szeme előtt, és bár hivatalosan soha nem beszélt róla, szakértők szerint a csodaszép szőkeség is plasztikai sebészet segítségével nyerte el tökéletes megjelenését.

A spanyol Marca napilap szakértőket megszólaltatva vette górcső alá, vajon milyen beavatkozásokon esett át a hollywoodi sztár, hogy eljátszhassa Barbie-t. Margot Robbie állítólag különböző típusú plasztikai műtéteken esett át Dana Omari-Harrell szerint, aki kozmetikai és orvostudomány specialista, aki a közelmúltban tett közzé az Instagramon bejegyzést arról, vajon milyen plasztikai operációkat végeztek el az évek során rajta.

Omari-Harrell szerint Robbie „hatalmas” átalakuláson ment át, a szakember pedig dicsérte az azt elvégző orvosok kiváló munkáját is. A szakember ezt megerősítette Siffat Haider Dream Bigger című podcastjában. Amikor arról kérdezték, melyik a kedvenc celeb átalakulása, habozás nélkül mondta Robbie-t. A podcastben kiemeli, hogy a mindig csodálatosan szép színésznőn ugyan látható némi változás, ám a beavatkozások után is tökéletesen természetesek a vonásai.

 

 

 

A spanyol napilap cikkében Omari-Harrell azt állítja, hogy Robbie-nak eltávolítottak némi zsírt a szemöldöke alól, ugyanakkor tetten érhető a szeme alatti feltöltés, minimális szemöldökemelés, arcplasztika, szájüregi zsír eltávolítása, ajakfeltöltés, valamint orrműtét is. Utóbbi eredményeként elvékonyították az orra hegyét és csökkentették az orrlyukai szélességét.

Omari-Harrell értékelésével sok szakértő értett egyet, és volt olyan szaktekintély is, aki a poszt mellé kommentben helyeselt, erősítette meg a megállapításokat, vagy akár tett némi kiegészítést is. A hírességek átalakulását elemző Lorry Hill hozzátette, hogy „egy kicsit a szemhéjak formáján” is történt változtatás. Hill később egy videót is közzétett a YouTube-csatornáján, amelyben az egyes beavatkozásokat évenként és a műtétek típusa szerint is lebontja, miközben előtte és utána képeket is megoszt a megállapítások megerősítése végett.

Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!