Blog

LÉTEZIK TÖKÉLETES MÉRET?

- 2020.09.08 -

Cimkék: mellfelvarrás mellkisebbítés mellnagyobbítás mellplasztika mellplasztika konzultáció

LÉTEZIK TÖKÉLETES MÉRET?

Lehet, hogy A vagy B méretű kosarat hordasz, és szeretnél nagyobb melleket, vagy csupán azt szeretnéd, hogy újra olyan formás melleid legyenek, mint a gyerekek születése előtt? A motivációnk mindig ugyanaz: mindannyian szeretnénk kihangsúlyozni a nőiességünket, hogy a tükörben valóban azt a nőt lássuk, akinek érezzük magunkat.

Túl kicsi, túl nagy, pont jó: a hírességek is a számukra tökéletes méretet keresik.

Az ideális méret keresésében persze nem vagyunk egyedül. A vörös szőnyeg sztárjai folyamatosan ott vannak a képernyőinken, a testük – és persze a melleik – változása a nyilvánosság előtt zajlik: a filmekben, a díjátadó ünnepségeken. És talán könnyedén azonosulunk a dilemmáikkal, hisz kevés nő mondhatja el magáról, hogy szerencsés génekkel áldotta meg a természet.

Az alábbi listában összegyűjtöttünk nektek öt olyan híres színésznőt, akik szintén a tökéletes méretet keresik.

  1. Viktoria Beckham A kosárméretről D-re váltott, majd eggyel még nagyobbra, mígnem 2009-ben két mérettel kisebb mellimplantátumot választott, és röviddel ezután visszatért az eredeti A mérethez. 2011-ben, a brit Vogue magazinnak adott interjúban azt nyilatkozta, végleg felhagyott a „nagyágyúkkal”.
  2. Demi Moore 1996-ban, 34 évesen forgatta a Sztriptíz című filmjét. A színésznő már három gyermek anyukája volt, amikor elvállalta a szerepet, és a film kedvéért választotta a mellimplantátumot. A forgatás végén kivetette a mellimplantátumot, és helyette inkább a mellfelvarrás mellett döntött. Ez egyébként nagyon gyakori választás olyan nőknél, akik alapvetően elégedettek a melleik méretével, de az idővel megereszkedett kebleikkel már nem igazán tudnak azonosulni.
  3. Salma Hayek saját bevallása szerint mindig is nagyon szeretett volna nagyobb melleket. Egy amerikai újságírónak mesélte el a történetet, miszerint kamaszként annyira erős volt benne a nagyobb mellek iránti vágy, hogy emiatt meglátogatott egy templomot, ami csodatévő szentjéről volt híres: „A szentelt vízbe tettem a kezemet, és így imádkoztam: Kérlek Istenem, adj nekem nagyobb melleket.” Karrierje elején a színésznőnek még pici mellei voltak, s bár soha nem ismerte el, hogy a vágyott mellméret eléréséhez végül plasztikai sebész segítségét kérte, a kamerák előtt nagyon szépen domborodik a C kosárméret.
  4. Kaley Cuoco, az Agymenők sorozat sztárja 18 évesen döntött a mellimplantátum mellett. Ő egyike azon bevállalós színésznőknek, akik soha nem titkolták a mellplasztikájukat, ám nem csináltak belőle nagy felhajtást sem. Roppant egyszerűen és őszintén csak annyit nyilatkozott az őt faggató újságíróknak: „az új melleim az egyik legjobb döntés, amit valaha hoztam”.
  5. Sokak szerint Sarah Jessica Parker színésznőnek vannak a legszebb mellei Hollywoodban. Bár nyilvánosan nem vállalta a mellfelvarrást és a mellimplantátumot, a kamerák előtt egyértelműen látszik, hogy a mellei nagyobbak, mint a Szex és New York első részeiben.

A színésznők manapság egyre gyakrabban a természetes kinézetet nyújtó, kisebb méretű mellimplantátum mellett teszik le a voksukat, vagy kisebb korrekciós eljárásokat választanak, és ez a trend egyre erősödik. A mellfelvarrás nagyon népszerű azon anyukák körében, akik a terhesség és szoptatás következtében megereszkedett melleik miatt keresik fel a plasztikai sebészetet. Ők gyakran csupán azt szeretnék, hogy a melleik újra ugyanolyanok legyenek, mint terhességük előtt, és nem feltétlenül van szükségük mellimplantátumra. A legfontosabb kérdés persze mindig az, hogy mi a számodra tökéletes mellméret, TE hogyan érzed jól magad?

Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!