Blog

Mellnagyobbítás: milyen méretet válasszunk, ha természetes hatást szeretnénk elérni? 5 példa Hollywoodból

- 2021.07.29 -

Cimkék: mellfelvarrás mellkisebbítés mellnagyobbítás mellplasztika mellplasztika konzultáció plasztikai sebészet

Mellnagyobbítás: milyen méretet válasszunk, ha természetes hatást szeretnénk elérni? 5 példa Hollywoodból

A Photoshop és a melltartó tervezők varázserejének köszönhetően mi, laikusok, nem mindig tudjuk egyértelműen eldönteni, hogy a hollywoodi színésznők közül ki az, aki valóban a mellnagyobbító műtét mellett döntött, és ki az, akivel a természet bánt kegyesen. Még nehezebb dolgunk van akkor, ha a plasztikai műtétet egy kiváló sebész végzi, hisz a legjobban sikerült beavatkozás az, ami – mint ilyen – felismerhetetlen.

Ebben a cikkben olyan színésznők kebleit elemezzük ki, akik – beismerik, vagy sem – pályájuk bizonyos szakaszában úgy döntöttek, dacolnak a genetikával, s a mellnagyobbítást választották.

 

5 példa Hollywoodból, ami segít eldönteni, milyen szempontokat vegyünk figyelembe, ha természetes kinézetű kebleket szeretnénk

 

Halle Berry esete jól illusztrálja, hogy a végeredmény akkor mutat a legtermészetesebben, ha nem túl extrém méretű beavatkozásra szánjuk magunkat. Halle keblei harmonikusan illeszkednek testalkatához: a dekoltázsa nem kellemetlenül tolakodó, mellei nem kiugróak, és a kebel felső része sem mesterkélten kerek. A végeredmény összhangban van a testkontúrral, s mivel az implantátum mérete nem eltúlzott, összességében szép és arányos látványt nyújt.

 

Azon páciensek számára, akik a teltebb alakot, és az ezzel harmonizáló, dús kebleket preferálják, Audrina Patridge lehet mérvadó. A színésznő esetében esztétikai szempontból döntő, hogy a felsőtest íve a mellektől a csípőig kellemesen kiegyensúlyozott. A test oldalsó vonalai szintén arányosak, a dekoltázsa elegáns, visszafogott, és mégis telt, kerek.

 

Nicole Richie mellnagyobbítása szintén az egyik legjobban sikerültek közé tartozik, mivel a kiválasztott implantátum méretben tökéletesen passzol a testalkatához. Az embernek nem az az első gondolata, hogy ez biztosan mellplasztikai beavatkozás eredménye. Nicole keblei természetesnek tűnnek, a mellnagyobbítás olyan egyértelműen árulkodó jelei nélkül, mint a túlságosan megemelt mell, vagy a felső rész szembetűnő teltsége.

 

Tara Reid esete azért érdekes, mert eredetileg viszonylag kevés mellszövettel rendelkezett. Keblei, az eredeti méretükhöz képest, így szembetűnőbb változáson estek át: a végeredmény egyértelműen túl kerek, túlságosan telt lett, s emiatt árulkodóbb. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne szép a végeredmény, csupán kevésbé természetes.

 

Kaley Cuoco-t illetően nem kell tippekre hagyatkoznunk, hisz a színésznő mindig is nyíltan beszélt a mellplasztikai műtétjéről. Ő is remek példa arra, hogy ha szűkmarkúan bánt velünk a természet, egy jól megválasztott, az eredeti méretünktől nem irreálisan elrugaszkodó mértékű beavatkozás, már nagyon sokat tud dobni az önbizalmunkon.

 

Ha természetesebbnek tűnő melleket szeretnénk, figyelembe kell tehát vennünk anatómiai adottságainkat, hogy a végeredmény összességében harmonikus látványt nyújtson. Az implantátum kiválasztása az egyik első fontos lépés, erről itt honlapunkon is tájékozódhat, s a konzultáció során a doktor úr minden esetben segít a kiválasztásban.

Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!