Blog

Mellplasztika 40 felett

- 2019.05.27 -

Mellplasztika 40 felett

Az emberi test az idő múlásával látványosan változik. Annak, hogy ez sok nőt zavar, többféle oka lehet.

Sokan úgy érzik, hogy hatalmas nyomás nehezedik rájuk a társadalom részéről, mert érett korukban is olyan elvárásoknak kell megfelelniük, mint a fiatalosság vagy a hamvasság. A magazinok címlapján és a legtöbb reklámban mosolygós, tökéletes alakú fiatal lányok szerepelnek, óhatatlanul összekapcsolva az olvasók és nézők fejében a sikert és a boldogságot az életkorral.

Bár a gyermekvállalás időpontja kitolódott, a nők zöme már túl van a családalapításon a negyvenes éveire, és jócskán vannak köztük olyanok, akik a gyerekek megérkezése után döntenek úgy, hogy plasztikai sebész segítségét kérik. A szoptatás a legideálisabb formája az újszülöttek, csecsemők táplálásának, de tény és való, hogy alaposan megdolgoztatja a kebleket. Megváltozhat az alakjuk és a méretük, a megnyúlt bőr és egyéb szövetek pedig megereszkedett, kilapult melleket eredményezhetnek.

Viszonylag sok 40-es és idősebb nő szeretne mellplasztikát egy drasztikusabb fogyás után is, hiszen a bőr rugalmatlansága miatt a keblük már nem lesz a régi. És persze ott vannak azok a nők, akik azért döntenek a beavatkozás mellett, mert elégedetlenek a genetika által formált idomaikkal.

Akárhogy is, ma már teljesen természetes és magától értetődő, hogy ha lehetőségünk és módunk van rá, akkor igénybe vesszük a plasztikai sebészet nyújtotta megoldásokat. Ha a mellfelvarrás vagy a mellimplantátum beültetése sokat lendít a páciens önbizalmán, magabiztossággal vértezi fel és javítja az életminőségét, akkor mindenképp érdemes utánajárni a lehetőségeknek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen konzultációs időpontot rendeléseink egyikére!

Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!