Blog

NÉHÁNY JÓ TANÁCS A BEAVATKOZÁSON GONDOLKOZÓKNAK.

- 2019.12.22 -

Cimkék: mellnagyobbítás mellplasztika konzultáció plasztikai műtét árak

NÉHÁNY JÓ TANÁCS A BEAVATKOZÁSON GONDOLKOZÓKNAK.

Ha azon gondolkozol, hogy vállalsz egy plasztikai műtétet legyél biztos benne, hogy:

1. Megkérdezed magadtól: „Miért?”

- És légy őszinte, magadért kell, hogy tedd, és a célod az legyen, hogy jobban érezd magad. Beavatkozást vállalni azért, hogy imponálj valakinek vagy, hogy másnak megfelelhess, soha nem fog boldoggá tenni - javasolja Dr Schimpf.

 

2. Találj egy jó hírű orvost, akiben megbízol.

Elmehetsz szinte bárkihez egy botox kezelésért, de miért ne néznél rendesen utána a szóba jöhető orvosoknak?

Keress hozzáértő, megfelelő képesítéssel és engedéllyel rendelkező plasztikai sebészt, akinek az első a Te biztonságod. Olyat keress, aki azt mondja, mi a legjobb választás neked, nem azt, hogy mi a legjobb neki. A jó plasztikai sebészek hasonlóan képzettek, mint a szívsebészek. Kozmetikai beavatkozásokon kívül olyan komplex műtéteket is csinálnak, mint a mellrák utáni mell rekonstrukció, vagy születési rendellenességek helyrehozása.

 

3. Tudd, hogy mit szeretnél másmilyennek tudni magadon.

Ne gondold, hogy bármelyik sebész tudja, hogy te mit értesz azon, hogy szebb bőrt vagy kisebb melleket szeretnél. Azáltal, hogy megérted, milyen testre törekedsz és mit szeretnél javítani magadon, a sebész tud olyan beavatkozást ajánlani ami biztonságos, és egyben a céljaiddal is egyezik.

 

4. Légy realista.

Az orvosok segítenek, hogy a kiindulási állapotból közelíthess az ideálishoz, de de ne legyenek teljesíthetetlen elvárásaid. A plasztikai sebészet orvoslás, nem varázslat.

 

 

Forrás: healthline.com

Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!