Blog

NŐIESEBB VONALAK NÉHÁNY SZIKEVONÁSSAL

- 2019.04.02 -

NŐIESEBB VONALAK NÉHÁNY SZIKEVONÁSSAL

A csípő nem tartozik a leggyakrabban plasztikázott testrészek közé, hiszen olyan tájékról beszélünk, amely megfelelő mozgással és alakformálással hatékonyan karcsúsítható. Mégis akadnak olyan helyzetek, amikor a csípő állapota indokolttá teszi a plasztikai sebészeti beavatkozást. Ezekből szemezgetünk aktuális blogbejegyzésünkben.

Ha túlsúlyosak, elhízottak vagyunk, rengeteg pozitív hatással bír az életünkre a fogyás. Egy kíméletes és hatékony diéta segítségével nemcsak az alakunkat nyerjük vissza, hanem a fittségünket és az egészségünket is, megelőzve ezzel számos későbbi betegség kialakulását. De ne tegyünk úgy, mintha a komoly mértékű súlyvesztésnek ne lennének zavaró következményei!
Jó hír viszont, hogy a kozmetika és a plasztikai sebészet eszközeivel ezek ma már könnyen orvosolhatók. Vegyük sorra, hogy a jótékony hatások mellett mivel kell számolnunk egy drasztikus fogyókúra esetén!
Megnyúlt bőr. Ha régóta küzdünk viszonylag nagyobb súlyfelesleggel, bizony elkerülhetetlen a bőrünk megnyúlása, feszességének elvesztése, különösen, ha gyors ütemben veszítünk a testsúlyunkból, és a bőrnek nincs ideje lépést tartani a változásokkal. Bár egyes módszerek – helyes táplálkozás, kellő mennyiségű víz fogyasztása, speciális krémek használata – bizonyos fokig segíthetnek a problémán, a lógó bőrtől egy plasztikai sebész által végzett korrekciós műtéttel szabadulhatunk meg véglegesen.
Megereszkedett mellek. Noha sok cikket olvashatunk arról, hogy diéta során sem kell feltétlenül elbúcsúznunk a formás keblektől, drasztikus fogyás esetén sajnos más a helyzet. Mivel a női mell jórészt zsírszövetből áll, óhatatlan a súlyvesztéssel arányos méretcsökkenés, és ha a bőrünk is megnyúlt, akkor fogyás után a mellek megereszkednek. Szerencsére ez a gond is egyszerűen orvosolható egy mellplasztikával.
Petyhüdt fenék. A popsi olyan terület, ami a mellel ellentétben igen hatékonyan formálható különféle gyakorlatokkal. Persze az eredményhez idő és elszántság kell, és ezek hiányában sokan fordulnak a plasztikai sebészet nyújtotta megoldásokhoz.
Ha eldöntöttük, hogy megszabadulunk a felesleges kilóktól, azt mindenképp átgondoltan tegyünk. Csakis így érhetünk el tartós eredményt, és így csökkenthetjük minimálisra a kellemetlen velejárók számát. Amennyiben mégis szükségesnek látjuk a plasztikai beavatkozást, bátran konzultáljon orvosunkkal a lehetőségekről!
Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!