Blog

Plasztikai sebészet és Bollywood

- 2023.03.22 -

Cimkék: ajakfeltöltés anyajegyek és hegek eltávolítása mellnagyobbítás mellplasztika orrplasztika plasztikai sebészet

Plasztikai sebészet és Bollywood

Kik ezek a nők? Olyan nők, akik talán a szikszói vegyesboltba elmehetnének úgy, hogy senki nem ismeri őket fel, de saját országukban csak testőrrel, vagy magukat elmaszkírozva léphetnek az utcára. Ők egy földrésznyi országban akkora sztárok, mint Julia Roberts Hollywoodban, vagy Trokán Nóra Magyarországon.

Sokan azt gondolják, hogy a világ filmgyártásának legproduktívabb központja az Egyesült Államok, ezen belül természetesen a kaliforniai Hollywood. Az indiai Mumbai azonban közel kétezer filmet ont magából évente. A Bollywood elnevezés Mumbai korábbi nevéből (Bombay) származtatható, és bár kétségtelenül India legtermékenyebb filmes központja, messze nem az egyetlen. Mivel India közel másfél milliárd lakossal rendelkezik, ez önmagában is elegendő piac lenne, de az indiai film Észak-Afrikától a volt Szovjetúnió országaiig is rendkívül népszerű.

Magyarországon kevéssé ismerjük ennek a világnak a csillagait. A hazai és hollywood sztáraihoz hasonlóan az indiai színészek, színésznők is igyekeznek mindig a legszebb külsőt mutatni a rajongók felé. Ehhez a plasztikai sebészet is természetesen a segítségükre van. Van aki számára elegendő egy anyajegyeltávolítás, vagy ajakfeltöltés, mások mellnagyobbító vagy orrkorrekciós műtéten esnek át. Érdekesség, hogy a szemhéjplasztika az a beavatkozás, amin előbb-utóbb minden sztár átesik. A teljesség igénye nélkül nézzünk néhány példát a plasztikai sebészet segítségét igénybe vevő indiai filmcsillagok közül.

Anushka Sharma nem tagadja, hogy dús ajkait nem a természettől kapta, a plasztikai sebészet volt segítségére. Bár az ajakfeltöltés nem befolyásolta jelentősen a karrierjét, úgy vallott róla, hogy ő is ember, ő sem tökéletes, és a beavatkozásnak köszönhetően magabiztosabb, elégedettebb a külsejével.

Shruti Haasan, a sokoldalú színész, Kamal Haasan lánya kétség kívül gyönyörű, és nagyon nyíltan beszélt orrkorrekciójáról. Shruti Hassan azonban azt is kijelentette, hogy orvosi okok miatt esett át az orrműtéten. A zsírleszívással kapcsolatos pletykákat elutasította, amúgy is, az ő dolga, hogy mit tesz a testével, ahogy fogalmazott.

Ahogy hazánkban, úgy Indiában is nagy kiugrási lehetőséget nyújtanak a valóságshowk. A korábbi Big Brother győztes Shilpa Shetty Kundra bár elkötelezett híve a jógának, külsejével kapcsolatban a plasztikai sebészet segítségét is elfogadta. Orra karcsúbbra alakítása véleménye szerint egyensúlyt hozott arcára, mellnagyobbítása pedig így negyven éves kor felett is a figyelem középpontjában tudja tartani. Beavatkozásairól őszintén és büszkén mesél az érdeklődőknek.

Bollywood egyik legnépszerűbb és legbájosabb színésznője, aki Hollywoodban is letette névjegyét, az egykori Miss World, Priyanka Chopra a „szomszédlányból” lenyűgöző dívává változott. Priyanka számos beavatkozáson esett át az orrától az ajkáig,de állítása szerint kés alá nem feküdt, csupán injekciók, feltöltések vezettek jelenlegi lenyűgöző megjelenéséhez.

Mallika Sherawat a „Murder”című debütáló filmjével az érzékiség szimbólumává vált. Azt azonban kevesen tudják, hogy a színésznő mellimplantátumot kapott, hogy még nőiesebb, még ellenálhatatlanabb megjelenésre tegyen szert. A látvány magáért beszél, kisugárzása pedig nem csak nőiesebb, de jóval magabiztosabb is lett.

A kedves olvasók közül bizonyára sokan vonogatják a vállukat, hogy na igen, de kik ezek a nők? Nos, ők olyan sztárok, akik milliós rajongótáborral rendelkeznek. Olyan nők, akik talán a szikszói vegyesboltba elmehetnének úgy, hogy senki nem ismeri őket fel, de saját országukban csak testőrrel, vagy magukat elmaszkírozva léphetnek az utcára. Ők egy földrésznyi országban akkora sztárok, mint Julia Roberts Hollywoodban, vagy Trokán Nóra Magyarországon.

Amellett, hogy sztárok, példaképek, elsősorban ők is nők. Más nőkhöz hasonlóan nekik is joguk van olyan külsővel élni, amivel elégedettek, ami akár a karrierjükben is segítségükre lehet. Ehhez a plasztikai sebészet nekik is segítséget nyújt, bármi is legyen az igényelt beavatkozás, anyajegyeltávolítás, az orr keskenyebbre szabása, mellnagyobbítás vagy ajakfeltöltés. A sztárok a világ minden pontján akkor tudnak a legfényesebben ragyogni, ha a saját megjelenésükkel elégedettek. Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!