Blog

Szemhéjplasztika – több mint esztétikai beavatkozás!

- 2019.05.20 -

Szemhéjplasztika – több mint esztétikai beavatkozás!

Életkorunk előrehaladtával apróbb ráncok, duzzanatok jelenhetnek meg szemeink környékén. A szemzugban megbúvó szarkalábak, és az alsó szemhéj alatt elhelyezkedő táskák amellett, hogy bosszantóak lehetnek, a látást is befolyásolhatják, sőt mi több, akadályozhatják.

A természetes elváltozások orvoslása mára biztonságos úton, plasztikai beavatkozással lehetséges. Legyen szó a felső vagy az alsó szemhéjak önálló korrekciójáról, vagy teljes intervencióról, az eredmények magukért beszélnek: garantált az üde megjelenés. 
A fiatalos tekintet többé nem álom! 
Mielőtt elhatározásra jutnánk a műtétet illetően, érdemes szakorvoshoz fordulni. Egy mindenre kiterjedő konzultáció alkalmával tisztább képet kaphatunk a plasztikai sebészet adta lehetőségekről, a szükséges laborvizsgálatokról, az érzéstelenítés folyamatáról, nem utolsósorban előterjeszthetjük jövőbeni elképzeléseinket is.

Miben segíthet a szemhéjplasztika?

  • Az alsó és a felső szemhéjon lógó bőrfeleslegek eltűnnek.
  • A bőr mély redőiben megbúvó zsírpárnák felszabadulnak.
  • A „friss tekintet” által az arc újra kipihentnek tűnhet.
  • A mindennapi szépségápolás könnyebbé válik.

Lehetséges mellékhatások

Mint minden műtétnek, a szemhéjplasztikának is vannak kockázatai. Egyes pácienseknél a műtét után utóvérzés és váladékozás léphet fel, másoknál a műtéti hegek érzékennyé válhatnak, begyulladhatnak. Ritka esetekben jelentkezhet aszimmetria is. A felsoroltakat megelőzendő javasolt a szemek kímélése, borogatása a műtétet követő hetekben. A sikeresség érdekében szervezetünk regenerációs folyamatait is érdemes felgyorsítanunk: fogyasszunk tápanyagokban és rostokban gazdag ételeket, vitaminkészítményeket! 
A mellplasztika után is érdeklődik? Elérhetőségeinken bővebben tudakozódhat az általunk végzett rekonstruktív és esztétikai műtétekről is. Lépjen velünk kapcsolatba mielőbb!

Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!