Blog

Sztárok, akiknek jó oka volt mellkisebbítés mellett dönteni

- 2022.12.06 -

Cimkék: aszimmetriák korrekciója férfi mellplasztika mellkisebbítés mellplasztika

Sztárok, akiknek jó oka volt mellkisebbítés mellett dönteni

Nem ritka, hogy hölgyek önértékelési problémája keblük méretéből adódik, de az már ritkább, hogy a problémát túl nagy keblük okozza. Márpedig még a sztárok között is bőven akad, aki orvosi konzultáció után a mellkisebbítő plasztikai beavatkozás mellett döntött. Drew Barrymore-nak, Queen Latifah-nak és Simona Halepnek is jó oka volt, hogy kisebb mellméretre váltson.

Drew Barrymore egészen kiskorától van rivaldafényben, az E.T., a földönkívüli című sci-fi világszerte ismertté tette az akkor még kicsi gyerekszínészt, aki aztán a nyilvánosság előtt vált csodaszép fiatal nővé. A 47 éves színésznő korábban már kijelentette, hogy nemhíve az ok nélküli plasztikai beavatkozásoknak, de azt sem tagadja, hogy fiatalabb korában átesett szépészeti műtéten. Talán kevesen tudják, hogy még 1992-ben döntött mellei kisebbítése mellett, elsősorban állandósuló hátfájdalmai miatt határozott az operáció mellett, de később azt is elárulta, hogy zavarta, hogy az állandóan a mellkasára összpontosuló tekintetek miatt gyakran érezte magát szexuális tárgynak. Mindennek tetejébe, bevallása szerint az volt az érzése, hogy hollywoodi karrierje is veszélybe kerülhet, mert félő volt, hogy bizonyos karakterek eljátszására hatalmas mellei miatt nem fogják keresni a rendezők.

„Igazán szeretem a testemet, és azt, ahogy most kinéz. A nőkben gyakran van szorongás a mellük miatt, mert a férfiak annyira nézik őket. Amikor hatalmasak, nagyon öntudatossá válhatsz. Fáj tőle a hátad, és azt érzed, hogy bármit viselsz, nehezek. Ez nagyon kényelmetlen” – mondta Barrymore.

Mindenesetre a beavatkozás tökéletesen sikerült, maga Barrymore pedig néhány évvel később a Playboyban mutatta meg megváltozott alakját.

Forrás:

https://twitter.com/AngelicaHart1/status/457693008503132160

A világ egyik legnagyobb tenisztehetségének tartották a román Simone Halepet, aki már tinédzserkorában berobbant a világ élvonalába. A 2006 óta profi román klasszis karrierjét azonban nem hétköznapi probléma befolyásolta felnőtté érése után: túl nagy mellei miatt nem volt képes kihozni magából a maximumot. Halep állandó hát- és vállfájdalmakra panaszkodott, és amíg el nem határozta magát a mellkisebbítő műtét kapcsán, nem is jött össze az áttörés. Bár számára nem okoztak lelki szempontból problémát nagyobb keblei, de a sport szempontjából nagyon is hasznosnak ígérkezett a döntés. Aztán végrehajtották rajta a plasztikai operációt, 2018-ban pedig megnyerte a Roland Garrost, egy évre rá pedig a wimbledoni tenisztornát is.

„A tenisz miatt végeztettem el a mellkisebbítő beavatkozást. Fontos döntés volt a sikerek szempontjából, éppen ezért nem is éreztem nagy áldozatnak” – mondta korábban a román klasszis. A szépészeti beavatkozás utáni látványos változással kiegészítve beérett hosszú évek munkája, és Halep világelső is volt a női teniszezők rangsorában.

Forrás:

https://twitter.com/JoeyRation/status/475395957841211392

A világ rapperként, énekesként, színészként ismerte meg Queen Latifah-t, aki csodálatos hangja mellett kerekded formáiról lett ismert. Aztán viszont úgy döntött, hogy megszabadul kerekded formáit kölcsönző túlsúlyától, és ezért a célért keményen megdolgozott. Az amerikai előadónak már korábban is gondot okozott a nagy mellek miatt krónikussá vált fájdalmai, ezért abban bízott, hogy a fogyókúrával cicijei is zsugorodnak egy méretet. Ebben azonban tévedett.

Már jelentős tömegtől szabadult meg, de mellei gyakorlatilag alig változtak. Végül 2003-ban határozta el, hogy műtéti úton, mellkisebbítéssel szabadul meg a fájdalmaktól. Neves sebészhez fordult, majd alapos plasztikai orvosi konzultáció után mondott igent. Döntéséről négy évvel később beszélt a People magazinnak.

„Én eredetileg nem szerettem volna, de végül elkerülhetetlen volt a mellkisebbítő műtét. Már 25 kilót fogytam, de a melleim nem mozdultak” – mondta Queen Latifah.

Forrás:

https://www.instagram.com/p/CboMCOGpyjX/?hl=en

Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!