Blog

Világsztárok, akikre ráfért a szemhéjplasztika

- 2023.04.12 -

Cimkék: plasztikai sebészet szemhéjfelvarrás szemhéjplasztika

Világsztárok, akikre ráfért a szemhéjplasztika

Az idő nem múlik el nyomtalanul, és az arcon több helyen is megjelenhetnek elváltozások, amelyek alaposan megváltoztatják a megszokott külsőt, amely a tükörből visszatekint. Ilyen például a táskás szem, a plasztikai sebészet azonban bőven nyújt már megoldást a hasonló problémákra.

Bárki számára önbizalomvesztéssel járhat, ha külső jegyeinkben drasztikus változásokkal kell szembe nézni, a hírességek számára pedig még fontosabb a megjelenés. Nem meglepő, hogy azokat, akik nap, mint nap megjelennek a széles nyilvánosság előtt, bizonyos esztétikai jellemzők alapvetően befolyásolhatják. Ilyenek a ráncok megjelenése, vagy a szem alatti és feletti terület, ahol idővel elvékonyodhat, megereszkedhet a bőr. Emiatt táskás lesz a szem alatti rész, míg a felső bőr akár a látást is akadályozhatja, és gyakran a bőr vékonyodása miatt sötétebb tónusú is lesz. Márpedig hírességekkel szemben támasztott elvárás, hogy megőrizzék fiatalos megjelenésüket, a megereszkedett szemhéjak és a fáradt megjelenés a rivaldafényben töltött évtizedek után a fő ellenségükké válhat.

A plasztikai sebészet azonban látványos megoldást nyújthat, a szemhéjplasztika éppen az ilyen esztétikai gondokat szüntet meg tökéletesen. Ennek megfelelően népszerű eljárás, amely drámai, fiatalító hatással bír, és rengeteg celeb is vállalta már a múltban.

George Clooney is figyel a külsejére

A műtét nem mindig a probléma orvoslásáról szól, néha arról, hogy megőrizd a jelenlegi állapotot, és biztosítsd, hogy hosszú időn át a lehető legjobb formát hozhasd. A megelőzés lehetett az oka annak, hogy az ikonikus, jóképű szívtipró is szemhéjműtéten esett át. Vagyis Clooney külsejét közel sem csak a genetikának köszönheti, sármja megtartásában a plasztikai sebészet is a segítségére sietett.

Renée Zellweger is bevállalta a szemhéjplasztikát

Hollywood egyik legkitüntetettebb színésznője, Renee Zellweger valószínűleg több műtéten is átesett a szemhéjain, hogy visszaadja fiatalos megjelenését. Mindig is gyönyörű szemeiről volt ismert, ám rajta érezhető volt az idő múlása.

A plasztikai sebészet és Cameron Diaz 

Hollywood egyik ünnepelt dívája sok titokkal rendelkezik - ezek közül az egyik a szemhéjplasztika. A 90-es évek egyik szexszimbólumát sem kímélte az öregedés, amely miatt a hírek szerint több beavatkozást is bevállalt. A szemhéjplasztika segíthetett megőrizni csodálatos mosolyát és ragyogó megjelenését a 40-es éveiben, sőt, azon túl is.

Tom Cruise nem engedhet meg táskás szemeket

Bizony, generációk macsó szívtiprója már elmúlt 60! A szupersztár színész a világ egyik legfelismerhetőbb arca, ennek megőrzése érdekében rendszeresen be is vállal beavatkozásokat, szépségkezeléseket, hogy megőrizze fiatalos kinézetét. Azzal, hogy a megjelenése mindig tökéletes, a sztár képes továbbra is jelentős akciófilmek főszerepeit elvállani, miközben továbbra is a legjobb formáját hozza.

Paul McCartney-ra ráfért a szemhéjplasztika

Az egykori Beatles-legenda pedig már elmúlt 80… Ugyan zenészként talán kisebb a jelentősége az idősödés külső elváltozásainak, ám McCartney az idő folyamán több plasztikai sebészeti konzultáción is járt, hogy aztán el is végeztessen pár beavatkozást. Ilyen a szemhéjplasztika is, amely az ő esetében is jelentős eredménnyel járt.

És aki felkészül: Woody Allen…

Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!