Blog

A férfi, akit milliók imádtak, csak ő nem tudta elfogadni önmagát

- 2023.02.01 -

Cimkék: hasplasztika plasztikai műtét zsírleszívás

A férfi, akit milliók imádtak, csak ő nem tudta elfogadni önmagát

Azt gondolnánk, hogy az ünnepelt sztároknak mindene megvan, rajonganak értük, gazdagok, és minden kapu kinyílik előttük. Azonban hiába a sikerek és a pénz, ha az ember önmagával nincs kibékülve.

René Higuita a ’90-es évek egyik fociszimbóluma volt, igazi jelenség. A kolumbiai labdarúgó-válogatott egykori klasszis kapusáról legendák terjedtek pályafutása alatt, Pablo Escobar drogbáróhoz fűződő kapcsolata miatt börtönben is ült. Kalandos élete kapcsán azonban nem sokan sejtették, hogy belső vívódások, önértékelési problémák húzódtak a háttérben, a kolumbiai hálóőr pedig évekig szenvedett, míg megtalálta a megoldást problémáira.

 

A borzas hajú, karakteres arcélű Higuita számára visszavonulása után felértékelődött a külsője, amely egyáltalán nem töltötte el elégedettséggel. Nem szeretett tükörbe nézni, mert nem találta megnyerőnek, amit lát. A skorpióvédéseiről elhíresült kapus elsősorban sportpályafutásával szerzett rajongókat, a foci férfi közönsége pedig csak a legritkább esetben foglalkozik kedvencei megjelenésével, ám egy szavazáson a legcsúnyább kolumbiai ikonnak választották, amely mélyütéssel ért fel a számára. Ez volt az utolsó csepp.

„Elegem van abból, hogy én vagyok a csúnya René, a jóképű René akarok lenni” – mondta korábban, és hatalmas elhatározást tett.

 

2005-ben televízió által közvetített realityben teljes átalakuláson esett át. Egy valóságshow-ban mutatták be az átváltozást, amely egy hónapon át tartott. A teljes elszigeteltségben töltött időszak után Higuita valóban megújult külsővel lépett a nyilvánosság elé, a fejének szinte minden pontja valamilyen szépészeti beavatkozáson esett át.

Az orrplasztika teljesen új vonásokat biztosított a számára, lényegesen lágyabb formák uralták a későbbiekben az arcát. Az állkapocs-implantátum is hatalmas változást jelentett, állának megjelenése határozottabb, ugyanakkor arányos lett. Szemhéjplasztikával tüntették el a felesleges, lógó bőrt, míg arcbőrét hámlasztással frissítették fel. De testén is végeztek el plasztikai műtéteket. A leglátványosabb változást a deréktáji zsírleszívás eredményezte, amely után hasplasztika tette tökéletesebbé alakját.

Még bőven zajlott a karrierje, amikor bevállalta a plasztikai műtétek sorát, amelyeket alaposan átgondolt, megrágott magában, majd a produkció segítségével megkereste a legalkalmasabb klinikát. Az orvosi konzultációk után vállalta a sorozatos operációkkal járó kellemetlenséget, és a biztos eredmény érdekében nem is siettette a folyamatokat. A végeredmény pedig a legnagyobb megelégedésére szolgált, saját bevallása szerint egy teljesen új ember lett a plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően.

 

 

Megváltozott a teljes megjelenése, és az önbizalmát is megtalálta, később pedig elégedetten beszélt új megjelenéséről.

„A testem most tökéletes” – nyilatkozta a műtétek után, és az akkori előtte-utána fotók jól mutatják a változás mértékét. És ami szintén nem elhanyagolható. A korábban lelki gyötrelmeket okozó külső jegyektől megszabadulva helyreállt a lelki egyensúlya is.

Az 56 éves Higuita 68-szoros válogatottként fejezte be pályafutását, és ma már politikai karrierjét építi hazájában – teljesen megújult emberként.

Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!