Blog

Focisták, akik plasztikai műtéten estek át

- 2022.11.29 -

Cimkék: férfi mellplasztika plasztikai sebészeti szakrendelés

Focisták, akik plasztikai műtéten estek át

Elkezdődött a foci-vb, a világ karácsonyig ismét a labdát kergető kedvencekre figyel, mi pedig körbenéztünk, mely focisztárok döntöttek korábban valamilyen szépészeti beavatkozás mellett. Beckhamtől Ronaldinhón át Messiig hosszú a lista, sok focisztár érezte, hogy valamin változtatni kell!

A sportolók világában gyakori, hogy karrierjük érdekében döntenek valamilyen plasztikai műtét mellett. Érveik között nem az esztétikai változtatás igénye az elsődleges szempont, sokkal inkább sportolói sikerek elérése a cél. Ez a focistákra kevésbé jellemző, ám az idő múlása, vagy valamilyen esztétikai probléma eltüntetése miatt mégis egy sor labdarúgó választott már a múltban valamilyen plasztikai beavatkozást.

David Beckhamet és jobb lábát senkinek sem kell bemutatni, az angol válogatott egykori klasszisa a világ egyik legismertebb focisztárja volt, aki már pályafutása alatt nagyon adott megjelenésére. Beckham folyamatosan változó külsejével világszerte nők bálványa volt, nem meglepő, hogy az öregedés jeleit nehezen viselte. Az angol focilegenda arca többször is ráncfeltöltésen esett át, szarkalábai mellett homlokráncai is el-eltűntek az idők folyamán. Ám természetesen nem ő az egyetlen, aki a hiúsága miatt plasztikai műtétre vállalkozott a foci élvonalából.

A világ egyik legtehetségesebb játékosaként megismert Ronaldinhónak fantasztikus cselei mellett egyedi mosolya is védjegye volt, ám fogsorának, ínyének, szájának látványa őt éveken át zavarta. A brazil labdazsonglőr fogsorának állását 2013-ban kozmetikai fogászati kezelésekkel kiegyenesítették, és az ínyét is csökkentették. Ezzel jelentősen javult közérzete, a beavatkozásokkal pedig még fiatalkori gúnyneveit is levetette magáról, lelki problémái pedig megszűntek külseje megváltozásával.

https://twitter.com/paniniWCUSA/status/1312744055156211712

https://www.facebook.com/photo?fbid=607825930711372&set=a.290275062466462

Cristiano Ronaldo híres arról, hogy kínosan ügyel külsejére, a 40-hez közelítő portugál focista büszke testfelépítésére, és minden alkalmat megragad, hogy valóban páratlan fizikumát megmutassa a világnak. Ám nem mindig volt ennyire elégedett. Bár maga nem reklámozza, vélhetően több plasztikai beavatkozáson is átesett. A Ronaldinhóéhoz hasonló fogászati beavatkozás tagadhatatlan, a fiatalabb korában készült képeken még közel sem volt a maihoz fogható tökéletes fogsora. Ráadásul szakértők biztosra veszik, hogy orra is kés alá került a tökéletesítés érdekében. Emellett arcának simaságát az elmúlt években szintén valamilyen plasztikai beavatkozással tartotta fent, legalábbis erre utal, hogy széles mosolyánál előbukkanó szemkörnyéki ráncai gyakorlatilag eltűntek.

https://www.facebook.com/TheFootyCommunity/photos/a.915355615198577/5930611953672893/

https://www.instagram.com/p/CVQ846lqF7N/?hl=en

És ha már Ronaldo, akkor Messi is! A fülplasztika jelei egyértelműen tetten érhetők az argentin focisztár fotóin, ám ezen a területen messze nem ő a legjobb példa. A walesi Gareth Bale és a brazil Dani Alves fülplasztikája egyértelműen megváltoztatta a fizimiskájukat. Az elálló fül problémája mindkettőjüket plasztikai beavatkozásra sarkalta, mára viszont már a múlté a focistákat megkeserítő jellemző.

https://twitter.com/ayshardzn/status/370753202989199360

Hector Herrera pedig nem is tagadta, hogy arca teljes átalakuláson esett át, a mexikói válogatott és az Atlético Madrid egykori játékosa fül- és orrplasztikája látványos és a focista életében pozitív változásokat okozott. Herrera nyíltan elismerte a plasztikai beavatkozásokat, őszintén vállalta, hogy éveken át bántotta külseje, ezért határozott a drasztikus metamorfózis mellett. A műtétek pedig valóban teljes átalakulást eredményeztek, amellyel maga a focista is maximálisan elégedett volt.

https://twitter.com/eltri_united/status/1592749550460338176

De messze nem Herrera átalakulása volt a leglátványosabb a labdarúgás világában, ám a kolumbiai fociválogatott hírhedt kapusának, René Higuitának a története bőven megér egy külön misét…

Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!