Blog

„Szörnyellából lettem Barbie” – megmutatta teljes átalakulását az influenszer

- 2023.07.05 -

Cimkék: mellplasztika konzultáció plasztikai műtét plasztikai sebészet

„Szörnyellából lettem Barbie” – megmutatta teljes átalakulását az influenszer

​​​​​​​Mia Dio teljes megjelenését megváltoztatta élete során, néhány év alatt tökéletesen átalakította a külsejét, amellyel most már maximálisan elégedett, és a visszajelzések is őt igazolják, mégis óvatosságra int mindenkit.

A floridai influenszer már hosszabb ideje állandó szereplője a különböző közösségi oldalaknak, de korábban tartalmaival könnyedebb témákat dolgozott fel. A külsejére sokat adó 21 éves véleményvezér rengeteg dicséretet kapott az évek során, most pedig egy videóban tárta fel titkát, vagyis hogy szépsége nem a genetikának, sokkal inkább a plasztikai sebészetnek köszönheti. A YouTube-on megjelent videóban leplezetlen őszinteséggel beszélt a beavatkozásokról, amelyek megváltoztatták az életét, de a téma érzékenyebb pontjait sem hagyta szó nélkül.

Mia Dio elégedetlen volt a külsejével, ezért már nagyon fiatalon elhatározta, hogy változtat rajta. Tizenhat évesen esett át először plasztikai műtéten, akkor egy hamis személyit használva feltöltette az ajkait, majd a következő években sorra vette teste azon területeit, amellyel elégedetlen volt. Mellplasztikán, orrplasztikán, hyaluronsavas és botoxos töltéseken is átesett, nem is tagadja, hogy bizonyos témákban átesett a ló túloldalára. Többször is korábbi rossz döntései miatt volt kénytelen ismét plasztikai műtéten átesni, ám a mára kialakult végeredménnyel már maximálisan elégedett. A trendivé vált külső jegyek közül végül elvégeztette magán a fox eye nevű beavatkozást is, ezzel szálbehúzással megemeltette a külső szemzugait. Melleit 32B-ről CC-re növeltette, és még új fogsort is csináltatott.

 

 

Saját bevallása szerint is túlzásba esett bizonyos területeken, ám összességében maximálisan elégedett.

„Sokkal magabiztosabb lettem, ám ennek ára van” – mesélte a videóban, és ezt szó szerint is lehet érteni. Saját bevallása szerint legalább 30 ezer dollárt, vagyis több mint 10 millió forintot költött a teljes átalakulásra. Utóbbit, vagyis a metamorfózist előtte utána képekkel illusztrálta, amelyek egyértelműan arról árulkodnak, hogy egy teljesen új emberré vált az idők során.

 

 

Azonban Mia Dio is mindenkit figyelmeztet rá, hogy az ilyesfajta átalakulás csakis orvosi felügyelet mellett érheti el valóban pozitív hatását, ennek megfelelően alapvető jelentősége van a plasztikai sebészeti szakemberekkel való konzultációnak.

„Szörnyellából lettem Barbie” – vallotta be videójában az influenszer, aki magánéletében is megtalálta a boldogságot, és párjával első babájukat várják.

 

Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!