Blog

Változtak a plasztikai műtétek árai

- 2023.03.01 -

Cimkék: mellplasztika konzultáció plasztikai műtét árak plasztikai sebészeti szakrendelés

Változtak a plasztikai műtétek árai

A TopFormát sem kerülik el a gazdasági környezet változásai, az Árak aloldalon tekintsék meg a plasztikai beavatkozásokra vonatkozó 2023-as árlistát!

A minket körülvevő környezet folyamatos változása új árak megszabásához is vezet, a gazdasági élet robogva alakítja az életünket, amelynek minden területén érezhető az átalakulás. Minket sem került el az elmúlt időszak energiaáremelkedése, amely alaposan módosította még a háztartások áram- vagy gázfogyasztását is, és a vállalkozásokra még jelentősebb a hatása. Az elmúlt hónapokban elszabadult infláció pedig csak tovább drágítja az életünk minden területét, és ez a folyamat alapjaiban határozza meg az árak változását, erre reagálva alakítottuk ki az idei évre új árlistánkat.

Tájékozódjanak plasztikai beavatkozásaink kapcsán, és látogassanak el a 2023-as árakat bemutató aloldalunkra. Vegyék figyelembe ugyanakkor, hogy az árak tájékoztató jellegűek, elvégre a beavatkozás mértéke minden esetben befolyásolja a végösszeget is, így erről az előzetes konzultációkon kaphatnak a páciensek további tájékoztatást. Emellett az árak a magyar társadalombiztosítási háttérrel rendelkező páciensek számára érvényesek.

Ugyanakkor a meghatározott új árak tartalmazzák a szükséges anesztéziai költségeket, a műtéttel kapcsolatos elhelyezés kiadásait, valamint a minden esetben különösen fontos kontrollvizsgálatok díját is. A költségeket az első konzultáción kialakult elképzelések csiszolásával kapjuk meg, gyakran megtörténhet ugyanis, hogy az előzetes tervek a megbeszélések hatására alakulnak. Könnyen lehet, hogy az orvos tanácsára végül más típusú beavatkozás mellett határoz a páciens, vagy éppen a műtéti terület nagysága kapcsán merülnek fel benne kételyek. Természetesen az eredeti elképzelés jelentős változása hatással lehet a végösszegre is.

Elvégre nem mindegy, hogy mekkora területen történik ráncfeltöltés, vagy éppen zsírleszívás, hogy mekkora implantátum kerül behelyezésre, vagy hogy a hasplasztika kapcsán mekkora terület érintett. Könnyen lehet, hogy egy általunk levételre alkalmasnak gondolt anyajegy eltávolítása nem szükséges, vagy éppen fordítva, hogy a ráncfeltöltés esetén végül nem csak a szem környéki szarkalábak eltüntetése a célunk, stb., márpedig ezek mindegyike jelentősen változtathat az eredetileg tervezett árnál. A mellplasztikai árak esetén nem mindegy, hogy implantátummal mellnagyobbítást, vagy anélkül mellfelvarrás történik, vagyis hogy az alakján akarunk változtatni, vagy a méretén. 

Ám akár az árak, akár az elképzelések terén kétségei merülnek fel, forduljon kérdéseivel a TopFormához, az orvosi konzultáció ugyanis a plasztikai műtétek sikerének egyik titka, a TopFormánál az első konzultáció ingyenes. Ha pedig már sikerült eldönteni mindent, nem marad más hátra, mint betartani az orvosi előírásokat, hogy a végeredménnyel maximálisan elégedettek lehessünk!

Árainkról tájékozódjon ezen az oldalon, ahol választhat a TopForma által kínált plasztikai műtétek közül: megtalálja a mellplasztikai árakat, akár nagyobbítás, akár kisebbítés vagy mellfelvarrás, akár férfiak, akár nők esetében, de hasplasztika, ajakfeltöltés, zsírleszívás, ráncfeltöltés, fülplasztika, szemhéjplasztika, anyajegyeltávolítás árairól is bővebb információkat talál!

Vissza

Ingyenes plasztikai sebészet konzultáció!